حالت شب
منو
موضوعات
banner
Tahririe

کاهش کلسترول با پروتئین سویا پروتئین سویا موجب کاهش

768x432

اندازه فونت:

 محققان معتقدند پروتئین سویا می‌تواند موجب کاهش کلسترول بد خون به طور موثری شود.

به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان بیمارستان سنت مایکل در تورنتو با استفاده از یک متا آنالیز شامل 46 آزمایش مواد غذایی موجود در سویا را بررسی کردند.

در این آزمایش‌ها تاثیر پروتئین بر کلسترول ال دی ال یعنی کلسترول بد را ارزیابی کردند. در زمانی که مقدار این کلسترول زیاد شود در رگ‌های خونی رسوب می‌کند. در برخی آزمایش‌ها نیز مقدار کلسترول کلی را ارزیابی کردند. در این تحقیقات مشخص شد که پروتئین سویا باعث کاهش کلسترول ال دی ال به میزان 3 تا 4 درصد در بزرگسالان می‌شود. این میزان کم اما موثر است.

محققان معتقدند که پروتئین سویا باید در فهرست غذاهای سالم برای قلب قرار بگیرد چون تاثیر قابل توجهی بر کاهش کلسترول دارد.

کاهش کلسترول یکی از مهمترین روش‌های جلوگیری از سخت شدن رگ‌های خونی محسوب می‌شود. از سوی دیگر کاهش کلسترول از تشکیل پلاک‌های خون در رگ‌ها و انسداد آن جلوگیری می‌کند و در کنار افزایش فشار خون؛ یک روش موثر برای سلامت سیستم قلب و عروق است.  

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین