حالت شب
منو
موضوعات
bn2 2
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین

نجات زعفران از آفت با باکتری‌ها

1396103016183726313088794

اندازه فونت:

 سال‌هاست که کشتگران زعفران در شمال هند با افول فزاینده کشت این گیاه گرانبها مبارزه می‌کنند. عامل زوال کشت زعفران یک بیماری قارچی است که اینک کارشناسان آلمانی و هندی به یافتن راه مقابله با آن امیدوار شده‌اند.

به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از دویچه وله، افت مداوم کشت زعفران برزگران کشمیر و هند را با مشکلی روزافزون روبرو کرده است. عامل این زیان یک قارچ است که به پیاز زعفران حمله می‌کند.

باربارا راین‌هولد، پروفسور میکروبیولوژی در دانشگاه برمن آلمان می‌گوید: «این مشکل به ویژه در شمال هند دیده می‌شود. در ایتالیا و ایران نیز احتمالا کشت‌کاران با این مشکل مواجه‌اند.»

 او همراه با تیم خود تلاش دارد با کمک پژوهشگران هندی چاره‌ای در مبارزه با این قارچ بیابد. این تیم تا کنون توانسته باکتری‌هایی پیدا کند که برای مبارزه با این قارچ مناسب‌ هستند. این روش هنوز امتحان نشده و برای سنجش میزان کارایی آن باید در محل مورد آزمایش قرار گیرد.

بسیاری از کشت‌کاران کشمیر با تولید زعفران معاش خود را تأمین می‌کنند. زعفران در طعم غذاها بسیار مؤثر است و از آن می‌توان در بسیاری‌ها از غذاها برای رسیدن به طعمی مطبوع استفاده کرد.

جین ـ فردریک والدمایر، از معدود کشاورزانی است که در آلمان به تولید زعفران مبادرت کرده است. او می‌گوید: «تولید این گیاه یک صنعت دستی ناب محسوب می‌شود.» به گفته او، برای تولید یک کیلوگرم زعفران خالص به ۳۰۰هزار گل گیاه زعفران نیاز است.

 

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین