احتمال فوت بیماران سرطانی که به جای روشهای درمان مرسوم به داروهای جایگزین روی میآورند، بیشتر است.
به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از نیوساینتیست، اسکایلر جانسون و همکارانش از دانشگاه پزشکی یل با تحقیق روی افرادیکه دچار سرطان شدهاند به این نتیجه رسیدهاند که درمانهای مرسوم (شیمی درمانی، رادیوتراپی و عمل جراحی) این بیماری بیشتر از داروهای جایگزین جواب میدهد.
جانسون و همکارانش روی 281 نفر که دچار سرطانهای سینه، پرستات، ریه و روده بودند و روشهای درمانشان از قبیل رژیمهای غذایی خاص یا انرژی درمانی و ... تحقیق کردند. این تیم تحقیقاتی نتایج سلامتی این بیماران را با 560 نفر دیگر که ا زنظر سن، نژاد و بیماری مشابه گروه اول بودند اما تحت درمانهای مرسوم بودند، مقایسه کردند و به این نتیجه رسیدند بیمارانی که در مدت 5 سال مبارزه با سرطان، درمانهای جایگزین را برگزیدند دو و نیم برابر بیشتر از این بیماری فوت کردند.
در میان این عده، افرادیکه دچار سرطان سینه بودند در مدت 5 سال مبارزه با بیماری با انتخاب داروهای جایگزین 5.68 بار بیشتر از این بیماری فوت کردند. همچنین 41 درصد این افرد با انتخاب روش درمان مرسوم در سرطان ریه از مرگ نجات یافتند و تنها 20 درصد آنان با این روش درمان فوت کردند و تنها 33 درصد افرادیکه از روشهای جایگزین برای درمان سرطان روده استفاده کردند، نجات یافتند.
یکی از دلایلی که بیماران دچار سرطان به درمانهای جایگزین روی میآورند، هزینههای گران روشهای درمان مرسوم این بیماری است.