استارت آپی در ایالت کالیفرنیا آمریکا گوشت ماهی در آزمایشگاه تولید کرده است تا هم از آبزیان محافظت کند و هم از ورود آلودگی به بدن انسان جلوگیری کند.
به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از دیلی میل، گوشتهایی که در آزمایشگاه پروش مییابند به حفاظت از اقیانوسها و آبزیان ها کمک میکند. در همین راستا استارت آپ کالیفرنیایی گوشت ماهی در آزمایشگاه پرورش میدهد تا هم انسان ها از گوشت و طعم آن لذت ببرند و هم آبزیان در اقیانوسها محافظت شوند.
محققان برای تولید این نوع گوشت، در ابتدا سلولهای با کیفیت ماهی را جمع کرده و بعد در آزمایشگاه آنها را پرورش میدهند. به کمک این روش از ورود هر نوع آلودگی به بدن انسان نیز جلوگیری میشود.