حالت شب
منو
موضوعات
banner
Tahririe

87درصد مردم جهان همراه با آب ذرات پلاستیک می‌خورند

4096

اندازه فونت:

ذرات پلاستیک آلوده پیدا شده در آب کشورهای مختلف جهان منجر به تحقیق اضطرای برای سلامتی افراد شد.

به گزارش دانشمند آنلاین به نقل از گاردین، دانشمندان هر لیوان آبی که ملت‌های مختلف جهان می‌نوشند را مورد بررسی قرار دادند. این تحقیق نشان می‌دهد که 87 درصد این نمونه‌ها با ذرات پلاستیک آلوده هستند.

در این تحقیق ایالات متحده با 94 درصد ذرات پلاستیکی پیدا شده در یک لیوان آب رتبه اول را در آلودگی دارد و کشورهایی مانند لبنان، هند و اوگاندا در رتبه‌های بعدی قرار دارند. آلمان، بریتانیا و فرانسه با 72 درصد کمترین میزان آلودگی را از آن خود کردند. میانگین ذرات آلوده در هر 500 میلی گرم آب از 4.8 در ایالات متحده تا 1.9 در اروپا بود.

دکتر آن ماری ماهون، محقق موسسه تکنولوژی گالوی مایو می‌گوید:" اگر ذرات پلاستیک در این آب‌ها وجود دارند احتمالا وجود نانوذرات هم در آنها هست که ما نمی‌توانیم آنها را اندازه کنیم".

ذرات پلاستیک می‌تواند باکتری های پیدا شده در فاضلاب را جذب کند و طبق مطالعات انجام شده این باکتری‌ها بسیار خطرناک و بیماری زا هستند. مثلا هر چرخ از ماشین لباسشویی که لباس‌های کثیف را می‌شوید می‌تواند 700 هزار ذره آلوده در فاضلاب و طبعا وارد محیط ما کند و باران هم می‌تواند آلودگی‌ها ذرات پلاستیک را به جاهای دیگر انتقال دهد.

هر ساله تقریبا 300 میلیون تن پلاستیک تولید می‌شود که تنها 20 درصد آنها بازیافت یا سوزانده می‌شوند و مابقی در طبیعت رها شده و در فاضلاب‌ها جمع می‌شوند!

به گفته ماهون این تحقیق جدید هشدار بسیار جدی است اما بررسی‌ها و مطالعات بیشتری لازم است تا راه حل اساسی پیدا شود. به گفته وی پلاستیک ماده بسیار مفیدی است اما آنچه که ما با آن می‌کنیم منجر به خطراتی برای خود ما می‌شود.

شاید یکی از اصلی‌ترین راه‌هایی که شهروندان یک شهر می‌توانند انجام دهند، سپردن زباله‌های بازیافت‌شان به مکان‌هایی که برای این کار تدارک دیده شده باشد و نه رها کردن آن در سطح شهر و یا در طبیعت.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین

لینک کوتاه