با افزایش دمای هوای جهان پیش بینی میشود تا 40 سال آتی با کمبود شکلات روبرو شویم.
به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از ایندیپندنت، محققان سازمان ملی اقیانوسی و جوی آمریکا پیش بینی کردند به دلیل افزایش دمای هوای جهان تا 40 سال آینده با قحطی شکلات روبرو خواهیم شد چون گیاه این ماده خوراکی در آب و هوای گرم توان زنده ماندن ندارد.
درخت کاکائو در 20 درجه شمال و جنوب خط استوا میروید و به رطوبت بالا و باران زیاد برای رویش نیز دارد. در حالی که طبق پیش بینیهای محققان با گرم شدن آب و هوای زمین در 30 سال آینده دمای جهان به 2.1 درجه سانتی گراد افزایش خواهد یافت و این گرم شدن میتواند موجب افزایش جیوه و کاهش آب در خاک شده و برای رشد گیاه کاکائو مشکل ساز باشد.
کشورهایی مانند غنا و ساحل عاج بیش از 50 درصد شکلات جهان را تولید میکنند. ضمن اینکه در دهه 1990 میلادی بیش از 500 میلیون نفر در اندونزی، چین، هند و برزیل و چند کشور دیگر وارد بازار کاکائو جهان شدند.
با افزایش تقاضا، ذخایر این ماده خوراکی محدود و رو به کاهش است.