حالت شب
منو
موضوعات
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین

بستنی که آب نمی‌شود

Kanazawa ice 750x497

اندازه فونت:

در فصل تابستان، بستنی یکی از خوراکی‌های محبوب است. اما بسیاری از مواقع شده که به دلیل گرما و یا تعلل ما در خوردن آن، بستنی آب شده است. به تازگی دانشمندان ژاپنی بستنی ساخته‌اند که مدت زمان بیشتری در گرمای هوا دوام می‌آورد و آب نمی‌شود.

به گزارش دانشمند آنلاین به نقل از سی نت، دانشمندان ژاپنی که این بستنی به نام Kanazawa Ice را درست کرده‌اند، ادعا دارند بستنی مذکور برای حداقل 10 دقیقه در گرما دوام می‌آورد و آب نمی‌شود.

این بستنی از مایع پلی‌فنول ( ترکیباتی که بیشتر در میوه‌ها، سبزیجات، قهوه، چای، حبوبات و غلات یافت می‌شوند ) گرفته شده از توت فرنگی ساخته شده که ظاهرا جداسازی آب و روغن در بستنی را مشکل می‌سازد و به بستنی کمک می‌کند تا ترکیب خود را بیشتر حفظ کند.

تومیهیسا اوتا، استاد دانشگاه کانازاوا که به همراه تیمی تحقیقاتی دانشگاه این بستنی را ساخته‌اند، می‌گوید: مایع پلی‌فنول موادی دارد که جداسازی آب و روغن را مشکل می‌کند بنابراین محتوای بستنی بیشتر از حد معمول ترکسیب و فرم خود را حفظ می‌کند.

این بستنی فعلا در ژاپن قابل دسترس است و به زودی در سطح دنیا به فروش می‌رسد.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین

لینک کوتاه