حالت شب
منو
موضوعات
bn2 2
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین

ویتامین دی بیشتر، سرطان سینه کمتر

vitamin d rich food

اندازه فونت:

در تحقیقی مشخص شده که هرچقدر میزان ویتامین دی خون فرد بیشتر باشد، کمتر دچار خطر ابتلا به سرطان سینه می‌شود.

به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه کالیفرنیا در تحقیق دریافتند که رژیم غذایی حاوی ویتامین D می‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش دهد.

در این تحقیق محققان بر روی داده‌های دو آزمایش بالینی از 3325 شرکت کننده و مطالعه پیشرفته از 1713 را برای بررسی رابطه بین ریسک ابتلا به سرطان سینه در زنان و غلظت ویتامین دی موجود در خون آزمایش و تحقیق کردند.

در این تحقیق همه زنان 55 سال به بالا بودند و داده‌ها مربوط به سال‌های بین 2002 تا 2017 بود. در این بررسی شرکت کنندگان در ابتدای تحقق دچار بیماری سرطان نبودند و حدودا 4 سال تحت نظر بودند. میزان ویتامین دی خون این زنان در مدت تحقیق اندازه گیری شد.

در مدت تحقیق 77 نمونه جدید ابتلا به سرطان پستان تشخیص داده شد.

سرپرست این گروه تحقیقاتی در این باره گفت، شرکت کنندگان دارای میزان بالای ویتامین دی از 60ng/ml در خونشان در باربر افرادی که ویتامین دی خون‌شان از 20 ng/ml کمتر بود، یک پنجم کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان بودند.

هرچقدر میزان ویتامین دی خون بیشتر باشد، خطر ابتلا به سرطان سینه بیشتر کاهش می‌یابد.

مواد غذایی مانند انواع ماهی، زرده تخم مرغ، قارچ، شیر گاو و شیر سویا، آب پرتقال، غلات و بلغور جور دوسر حاوی ویتامین دی هستند. ضمن اینکه طبق دستور پزشک می‌توان ماهانه یک عدد قرص ویتامین دی مصرف کرد.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین