حالت شب
منو
موضوعات
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین

نوشیدنی داغ و سرطانزا است نتایج یک بررسی نوشیدنی‌ داغ را در ردیف احتمالی سرطانزا‌ها قرار می‌دهد

tuoegrel1z6n56g6sii7

اندازه فونت:

نتایج بررسی انجام شده توسط «آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان» نوشیدنی‌های داغ را در دریف سرطانزاهای احتمالی قرار می‌دهد. به طور دقیق این بررسی توسط گروهی از متخصصان جهانی انجام شده نشان می‌دهد؛ خوردن نوشیدنی‌ها در دمای بالای ۶۵ درجه سانتیگراد افراد را در خطر ریسک بیشتر ابتلابه سرطان‌های مری قرار می‌دهد که هشتمین سرطان رایج در سراسر جهان است. نوشیدن قهوه و چای داغ باع سوختگی‌های شدید در این ناحیه از بدن شده و خطرابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. نکته قابل توجه این بررسی این است که نشان می‌دهد نوشیدنی‌های داغ با دمای بالا معمولا در اروپا و آمریکا مصرف نمی‌شود اما مصرف آن به طور گسترده‌ای در دماهای بالا‌تر از ۶۵ درجه در آمریکای جنوبی، شمال افریقا و خاورمیانه رایج است.

نتیجه مطالعات انجام شده در آمریکای جنوبی، چین، ترکیه و ایران نشانه‌های مثبتی از همبستگی بین این نوع از سرطان و مصرف نوشیدنی‌های داغ بالای ۷۰ درجه سانتیگراد دارد که در این مناطق بسیار رایج است

این یافته‌های نتیجه بررسی تقریبا همه اطلاعات موجود درباره خطرات مصرف قهوه و چای در سراسر جهان است. اطلاعات درباره این مسئله کم بوده اما نتیجه مطالعات انجام شده در آمریکای جنوبی، چین، ترکیه و ایران نشانه‌های مثبتی از همبستگی بین این نوع از سرطان و مصرف نوشیدنی‌های داغ بالای ۷۰ درجه سانتیگراد دارد که در این مناطق بسیار رایج است. دکتر «کریستوفر وایلد» مدیر آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان می‌گوید: «نتیجه تحقیقات و بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف نوشیدنی‌های داغ یکی از دلایل احتمالی سرطان مری صرف‌نظر از نوع نوشیدنی است». اما این تحقیقات خبر خوبی هم برای علاقه‌مندان به قهوه داشته است. پیش از این و در سال ۱۹۹۱ آژانس قهوه را صرف نظر از دمای ان در دریف سرطانزاهای احتمالی قرار داده بود. اما حالا گروه تحقیق با بررسی بیشتر از ۱۰۰۰ مطالعه انجام شده در این زمینه نتیجه گرفته است شواهد برای اعلام احتمالی سرطان‌زا بودن قهوه صرف‌نظر از دمای آن وجود ندارد. به این ترتیب قهوه از ردیف سرطان‌زا‌های احتمالی برای انسان خارج شده است. یک مطالعه انجام شده در سال ۱۳۸۷ در ایران که توسط رضا ملک‌زاده، شهریار سمنانی و سید عیرضا سجادی در مرکز تحقیقات گوارش و کبد بیمارستان دکتر شریعتی انجام شده است سرطان مرسی را دومین و سومین سرطان شایع در مردان و زنان ایرانی معرفی می‌کند. همچنین تحقیقات بسیار دیگری هم در ایران مصرف نوشیدنی‌های داغ را یکی از عوامل چشمگیر شیوع این سرطان در کشورمان معرفی کرده‌اند.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین