حالت شب
منو
موضوعات
bn2 2
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین

مواد غذایی می‌توانند بر گسترش سرطان در بدن تاثیر بگذارند

211

اندازه فونت:

 به گفته دانشمندان دانشگاه کمبریج بریتانیا، نوع غذایی که می‌خوریم می‌تواند بر رشد سلول‌های سرطانی و گسترش‌شان در بدن تاثیر بگذارد.

به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از بی بی سی، با تحقیق بر روی حیوانات مشخص شده که تومورهای سرطان پستان بر اثر غیاب ماده غذایی به نام آسپاراژین به جنب و جوش می‌افتند.

این ماده غذایی در مواد غذایی مانند مارچوبه، گوشت مرغ، محصولات دریایی و بسیاری از غذاهای دیگر یافت می‌شود. آسپاراژین که نام خود را از گیاه آسپاراگوس (مارچوبه) گرفته، در واقع نوعی اسید آمینه است که از مواد اولیه ساخت پروتئین محسوب می‌شود.

دانشمندان بریتانیایی این بررسی را بر روی موش‌های مبتلا به سرطان پیشرفته پستان انجام دادند. وقتی موش‌ها از طریق رژیم یا قرص از آسپاراژین محروم شدند، سلول‌های سرطانی در آنها به تقلا و جنب و جوش افتادند. تغییر بسیار زیاد شد و پیدا کردن سلول‌های سرطانی دشوار شدند.

به گفته پروفسور گرگ هانون، شواهد زیادی موجود است که بعضی سرطان‌ها به ترکیبات موجود در رژیم غذایی ما معتاد هستند.

در همین راستا دلیت مورگان، مدیر گروه "سرطان پستان حالا" گفت، بیماران نباید با تکیه بر این مطالعه خود را در معرض رژیم‌های سخت قرار بدهند. در واقع توصیه نمی‌کنیم که بیماران بدون مشورت با پزشک خود یک گروه غذایی خاص را کاملا از رژیم غذایی خود حذف کنند. بیماران بهتر است تا رژیم غذایی سالم و متنوعی را دنبال کرده و داشته باشند.

 

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین

لینک کوتاه