حالت شب
منو
موضوعات
bn2 2
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین

تغذیه شیرمادر از آلرژی‌های غذایی جلوگیری می‌کند

img

اندازه فونت:

تغذیه نوزاد با شیر مادر می‌تواند عامل پیشگیری کننده از آلرژی‌های غذایی در دوران کودکی باشد.

به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از  ساینس دیلی، محققان دانشگاه مانیتوبا در کانادا معتقدند که ترکیب قندهای پیچیده در شیر مادر از آلرژی‌های غذایی در دوران کودکی جلوگیری می‌کند.

محققان براین باورند که الیگوساکاریدهای موجود در شیر انسان (HMO) مولکول‌های قند با ساختاری پیچیده هستند که در شیر مادر وجود دارند و بعد از لاکتوز و چربی، سومین ماده جامد در شیر انسان هستند که به طور فراوان یافت می‌شوند.

در واقع این مواد را نوزادان نمی‌توانند هضم کنند اما به عنوان پروبیوتیکی برای کمک به هدایت رشد میکروبیوم‌های روده در نوزاد که عامل تاثیرگذاری در بیماری‌های آلرژیک هستند، عمل می‌کنند.

در این تحقیق، تست پوست در یک سالگی نوزاد نشان می‌دهد که نوزادان تغذیه شده با شیر مادر حساسیتی به مواد آلرژیک ندارند.

بررسی‌های قبلی نشان داد که نوزادانی که شیر مادر می‌خورند در معرض خطرات کمتری از جمله خس خس سینه، عفونت‌ها و چاقی و آسم قرار می‌گیرند.

در این بررسی تیم تحقیق نمونه‌های شیر و داده‌های مربوط به 421 نوزاد و مادر را بررسی کردند.

ترکیب HMO در شیر سینه انسان متغیر است و از فاکتورهایی مانند مرحله شیردهی، سن بارداری، نژاد، موقعیت جغرافیایی سلامت مادر و ویژگی شیر سینه مادر تعیین می‌شود.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین