حالت شب
منو
موضوعات
bn2 2
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین

با تغییرات آب و هوایی مواد مغذی برنج از بین می‌رود

rice

اندازه فونت:

محققان براین باورند که با افزایش تمرکز دی اکسید کربن در اتمسفر زمین، ارزش غذایی برنج کم می‌شود.

به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از ساینیس دیلی، محققان ژاپنی به این نتیجه رسیده‌اند که با افزایش تمرکز دی اکسید کربن در اتمسفر زمین، ارزش غذایی برنج کاهش می‌یابد. در این تحقیق با استفاده از خطوط لوله، حسگرهای گاز، باد و میزان مختلف از دی اکسید کربن به شکل کنترل شده در چند مزرعه کاشت برنج منتشر شد و بعد نمونه‌های به دست آمده برنج مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

در این تحقیق میزان روی، پروتئین، آهن و ویتامین‌های بی 1، بی 2، بی 5 و بی 9 آزمایش و اندازه‌گیری شد. در نتیجه این تحقیق مشخص شد که ارتباط معکوسی بین دی اکسید کربن و کیفیت مواد غذایی برنج است.

در بسیاری از کشورهای در حال توسعه یافته مانند بنگلادش، اندونزی، کامبوج و ویتنام نیمی از پروتئین و انرژی لازم بدن انسان‌ها از برنج تامین می‌شود.

محققان بر این باورند که به منظور تامین این نیازو همچنین با وجود تغییرات آب و هوایی زمین، باید کشاورزان و محققان گونه‌های برنج‌ جدیدی را پرورش دهند که کیفیت بالاتر و مواد مغزی بیشتر داشته باشد.

 

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین