حالت شب
منو
موضوعات
bn2 2
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین

آواکادویی که فاسد نمی‌شود

f low 801 750x490

اندازه فونت:

دانشمندان پوسته جدیدی خوراکی ساخته‌اند که از فاسد شدن میوه و سبزیجات جلویگری می‌کند.

به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از نیواتلس، محققان به دنبال روشی هستند تا از فاسد شدن مواد غذایی جلوگیری کنند و ماندگاری آنها را بالا ببرند. یکی از این روش‌ها تولید پوسته‌های خوراکی و فاسدنشدنی برای مواد غذایی است. از همین رو از موادی مانند ابریشم، کیتوزان و پکتین استفاده می‌شود که ضخامت پوسته سبزیجات و میوه‌ها را اضافه کرده و از فاسد شدن و آسیب رسیدن به آنها جلوگیری می‌کند.

به تازگی محققان پوسته‌ای از جنس زباله کارخانه‌ها تولید کردند که با استفاده از آن می‌توان از فاسد شدن آواکادو جلوگیری کرد.

در فرایند تولید این پوسته از مواد اورگانیک غیررسمی مثل لیپیدها و گلیسرولیپیدها استفاده می‌شود که از پوست‌های خرد شده بعضی دانه‌ها و مغز ساقه میوه و سبزیجات به دست می‌آیند.

این پوسته‌ها بی رنگ و بی بو و بدون مزه هستند و تولید آنها سخت نیست. با پوشاندن میوه آواکادو از این پوسته در برابر خروج رطوبت و نفوذ اکسیژن به میوه جلوگیری می‌شود و ماندگاری میوه را دو تا سه برابر افزایش می‌دهد. انتظار می‌رود تا با پیشرفت فناوری و تولید مدل‌هایی بهتر از این پوسته‌ها برای ممانعت از فساد میوه و سبزیجات راه‌های بهتر ایجاد شود.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین