حالت شب
منو
موضوعات
bn2 2
تبلیغات دانشمند شرکت توسعه فناوری اطلاعت زربین

افت جمعیت شاه پنگوئن‌ها

102764918 003899173

اندازه فونت:

بزرگترین جمعیت شاه پنگوئن‌های جهان با کاهش 90 درصدی از دهه 80 میلادی روبرو است. 

به گزارش دانشمندآنلاین به نقل از بی بی سی، با توجه به عکس‌های هوایی و ماهواره‌ای، جمعیت شاه پنگوئن‌ها 88 درصد کاهش یافته است.

زیستگاه این جانوران در جزیره خوک بین آفریقا و قطب جنوب در اقیانوس هند واقع است.

محققان معتقدند که دلیل واضحی برای این افت جمعیت به نظر نمی‌رسد. براساس این گزارش، در عکس‌هایی که در سال‌های 2015 تا 2017 گرفته شده تنها 60 هزار جفت پنگوئن در این جزیره باقی مانده‌اند. این در حالیست که در بررسی‌ای که در دهه 80 میلادی انجام شد تعداد این نوع پنگوئن‌ها حدودا نیم میلیون جفت بوده است.

شاه پنگوئن‌ها از نظر بزرگی جثه بعد از پنگوئن‌های امپراتور در جهان رتبه دوم را دارند و در جزایر معتدل‌تر شمال قطب جنوب زندگی می‌کنند.

براساس تحقیقاتی که در بهمن ماه سال پیش انجام شد، تهدید برخی از جمعیت این پرندگان در اثر تغییرات اقلیمی زمین است.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

تلگرام گوگل پلاس لینکدین